Okulumuz Hakkında

Nebiye Ertan İlkokulu
Yeni Mahalle Kuyudibi Caddesi Rozet Sokak No 40 Sapanca / SAKARYA
02645825097
0
https://nebiyeertanilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

 Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.  Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak.  Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.  Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak.  Öğrenciye sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumun sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlığını kazandırmak.  Öğrencinin hayal ve yaratıcılık gücünün artırılmasını sağlamak.

MİSYON

Nebiye Ertan İlkokulu olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışmak, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

BAŞARILAR

Öğretmen :10
Öğrenci :79
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :normal

Öğretim Şekli

normal

Ders Başlama ve Bitiş

09:00_14:45

YABANCIDIL

İnglizce

Isınma Şekli

doğalgaz

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezine 16 km olup ilçe merkezinin Yeni Mahallesin dedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Sapanca merkezde olup çarşıya yürüme mesafesindedir.Okulumuz Sapanca ´doğa güzellikleri arasında gayet huzurlu bir ortamda yer almaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları